hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

Doarpskeamer ED, gevestigd aan Lange Miente 5 te Akkrum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Lange Miente 5
8491 BG  Akkrum
https://www.doarpskeamer-ed.nl

Onze webmaster is de Functionaris Gegevensbescherming van Doarpskeamer ED Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Doarpskeamer ED verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Doarpskeamer ED verwerkt uw persoonsgegevens om U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Doarpskeamer ED neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Doarpskeamer ED bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Doarpskeamer ED verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Doarpskeamer ED gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Doarpskeamer ED en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Doarpskeamer ED wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Doarpskeamer ED neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

Zoek op website

Maart 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

In het nieuws:

Verhalen in de Tún

LTTunZondag 31 juli om 15.30 uur  

Stephan de Jong vertelt een aantal verhalen waarin hij ons meeneemt naar Ierland. De eerste groep verhalen toont iets van de Keltische spiritualiteit; de manier van geloven van de Ierse en Engelse monniken die ooit, aan het begin van de vroege middeleeuwen, in hun bootjes stapten om het geloof op het continent te verkondigen.

Bekende monniken als Willibrord en Bonifatius stonden met hun geloof dicht bij de natuur en hadden oog voor Gods overal tegelijkertijd aanwezigheid; in mensen, dieren en de wonderen van de schepping.

De tweede groep verhalen wordt gevormd door Ierse volksverhalen. Dit zijn vaak humoristische verhalen over een eenvoudige man of vrouw, die de machtigen te slim af is.   

Stephan de Jong is predikant, verbonden aan de Protestantse Gemeente te Oudemirdum, Nijemirdum en Sondel en is schrijver en verhalenverteller.  

In de pauze is er koffie of kruidenthee uit eigen tuin. Dit alles aan de Boerestege in Akkrum vlakbij de kerk. Bijzondere verhalen door een bijzondere verteller. Entree is gratis , een gift is welkom. 

Inspiratie en ontmoeting kerk Akkrum-Nes

Lantearne groep Akkrum-Nes

Doarpskeamer Akkrum-Nes

Vakantiestop Inloop

WvgLieve mensen,

Wij hebben een prettige herinnering aan ons ‘iterijke’

Het was gezellig om zelf even gast te zijn en elkaar beter te leren kennen. En wat had iedereen lekkere hapjes bedacht. Lijkt ons voor herhaling vatbaar.

 Veel mensen zijn ondertussen al op vakantie of vieren de zomer in hun eigen omgeving. En daarom is de inloop van de Doarpskeamer  gesloten vanaf 15  juli tot 26 augustus.

Lees meer...

Speurtocht 19 juli

speurtochtVoor de 3e x organiseren de “FerdivedaasjeFroulje” van de Doarpskeamer weer een speurtocht en wel op dinsdag 19 juli 2022. De tocht is voor alle leeftijden, kinderen onder de 10 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. De tocht gaat langs verrassende plekjes, door straatjes en steegjes, die niet bij alle inwoners van Akkrum/Nes bekend zijn. De start is tussen 19.00 en 19.30 uur bij de Doarpskeamer, Lange Miente 5. De tocht, met vragen duurt ongeveer een uur. Wannneer je de vragen goed beantwoord krijg je na afloop een leuke verrassing!